Дигитални сертификат

You are currently viewing Дигитални сертификат

Увели нам електронске сертификате о вакцинама и тестовима, а реакција скоро да и нема. Мислите се, ма неће ми то требати, нећу ни да путујем нигде… Иако, само да напоменем, тај вид дискриминације, који је већ видим и прихваћен, потпуно је неоснован јер и вакцинисани шире заразу!

Да ли ће тај сертификат служити само за путовања?

У Израелу, рецимо, не може се на многа јавна места без тога, у Немачкој од недавно не можете ући без теста у тржни центар, а у Грчкој нема да се шећкате по острвима без боце или теста.
Ма неее… неће то служити као средство за дискриминацију нас који нећемо да се вакцинишемо. Опет ми изваљујемо теорије завере, као што смо то радили и пре годину дана када смо вам најавили да ће направити ове ковид пасоше.

По њима, ревакцинисано је нешто преко 20% људи. Мада, сумњам у њихове бројке. Свеједно, нас 75% неће да прими боцу! И после вишемесечног, тешког испирања мозга путем свих медијских средстава, наговарања, рекламирања, нас не могу купити ни са 300 хиљада(говорим макар у своје име, ни за 300 милиона не бих). Тако да, очекујте да ће сада мењати тактику, па ће кренути постепено са застрашивањем и уценама. Већ то видимо да се дешава у војсци, а чујем и по многим мањим фирмама.

Има доста вас неодлучних, који немате баш чврст став, а ви сте им циљ. Па, да знате једну ствар. Не смеју вас отпустити, нити присиљавати да примите вакцину. То је противзаконито! А, ако се не будете борили за своја права и будете пристали да дате своје здравље због претњи и без борбе, па шта да вам кажем… Сами ћете сносити последице за своје одлуке.

Ко жели да се не догоде најцрњи сценарији и неће да пристане на све што нам припремају, може да нам се прикључи у борби.

Ми нисмо политичари, ми смо обични људи којима је доста свега и борићемо се да деци оставимо бољу земљу и светлију будућност, док смо живи!

Живимо сви за Србију, јер нам је то једина шанса!

Бојан Мерли,
Покрет Живим за Србију Сомбор