Јунг се преврће у гробу!!!

You are currently viewing Јунг се преврће у гробу!!!

Удружење јунгијанских аналитичара из Цириха искључило је потпредседника Покрета Живим за Србију, Тамару Брадић, из едукације зато што је јавно заступала званичне ставове наше државе као потпредседник Покрета ЖЗС.

У закону још увек пише да је брак заједница мушкарца и жене.Међутим, то се не слаже са њиховим етичким кодексом.

Тамара Брадић пријављена је и кажњена због реченице да је одрастање уз „родитеље“ истог пола НЕПРИРОДНО! Године едукације, потрошеног новца, воље и жеље, задовољних клијената, као и несумњивог талента који Тамара има пале су у воду одлуком преког „етичког суда“!

Иако Тамара Брадић није држава да би могла некоме да ускрати законом загарантована права, односно да га дискриминише, управо она је кажњена и дискриминисана због свог политичког ангажмана на који има право!

Реторички се питам, јер одговор знам, где су такозване колеге, где су заштитнице женских права, равноправнице, поверенице, да овој жени, мајци и психологу који ради са децом са посебним потребама пруже било какву врсту подршке и помоћи?!

Позивам све медије, ако тако нешто постоји у Србији, да пренесу овај незапамћени прогон над Тамаром и осталим члановима Покрета који је слика и прилика менталног (и сваког другог) логора у коме живимо.

Нема бољег закључка од речи Петра Божовића „никада овај народ ништа није могао да уради од јајара и проданих душа“!

Сада макар знамо ко су нам непријатељи.
Слобода Тамари, слобода Србији!

До победе!

Др Јована Стојковић,
председник Покрета Живим за Србију