Све што се буде дешавало са мном, ставите на душу Александру Вучићу

You are currently viewing Све што се буде дешавало са мном, ставите на душу  Александру Вучићу

Од 2017. траје ова злочиначка сатанизација са све сликом, именом и презименом, само због заступања става да вакцинација треба да буде необавезна и добровољна за све категорије становништва, и то у оквиру званичног програма УГ који је регистрован у АПР-у.

Иако никад нисам „наговарала и саветовала“ да се не вакцинише, никад нисам пропагирала БИЛО КАКВО лечење, никад нисам нудила аргументе МИМО званичних података, радова и статистика, радим у највећој ковид болници у земљи, режимски таблоиди не престају да ми цртају мету на челу, што је до сада био увод у реални обрачун и полицијско-судске притиске на мене и моју породицу.

Ово „групно излагање“ је само оптичка варка, јер ниједан од поменутих људи НЕ ПРОЛАЗИ реалне притиске као ја, а неки су сасвим сигурно, у јако добром односу са режимом. На овај начин, осим неоснованог судског и дисциплинског процеса, режим ме и безбедносно угрожава, дајући за право сваком растројеном пролазнику да се „обрачуна“ са зликовцем из новина.

Све што се буде дешавало са мном, ставите на душу директно Александру Вучићу и његовој пропагандној машинерији зла која није успела, уз сву режимску и „опозициону“ струку и 24-часовно силовање народа да спроведе оно што странци од њега траже.

Шта год марионетски режим имао у плану са мном, с обзиром да ми не да ни секунду у било ком медију, нити је тужилаштво покренуло поступак против било кога ко ми је брутално претио подстакнут његовом пропагандом, остаће записано у историји ко је био на којој страни, ко је кршио Устав и лишавао свој народ основних права, ко је извршавао налоге глобалне елите, а ко се томе противио, ко се борио за слободу, а ко радио за окупатора, ко је прогањао невине људе, а ко их бранио.

Овој држави не требају неукаљани родољуби и интелектуалци са кичмом.
Ова држава их маргинализује, исцрпљује, обесхрабрује, прогања. Овој држави требају млади лидери СНС академије који ће Србију потпуно десуверенизовати и подводити глобалним непоретку као дрогирану проститутку без слободне воље.

Јадна је и чемерна наша Србија са оваквим „патриотама“ који је воде, као и патриотама из служби који их одржавају на власти. Све што неће да се прода странцима, нађете начина да уништите. Још дуго ће се нама владати играњем козарачког кола, држећи се међусобно за међуножје.

Нек ђаво носи и дан кад сам помислила да је икоме у интересу да се створи нова родољубива политичка снага, без мрље и брље. Макар од Божјег суда нико неће побећи.

др Јована Стојковић,
председник Покрета Живим за Србију