За кога гласати на изборима?

You are currently viewing За кога гласати на изборима?

Овај лево је уводио све мере од почетка, закључавао народ без икаквог основа, увео аусвајсе, маскирао децу и људе, кажњавао људе који не поштују његове мере такође неосновано, претио и плашио народ, против воље грађана променио Устав, а остале афере се тек не могу набројати… Јовањица, Крушик, Савамала, Рио Тинто, неколико нерешених убистава почев од Оливера Ивановића, низ спорних закона и споразума на штету Србије…

Овај десно је у свему подржао овог лево. Почео бих од тога што му је бојкотом на изборима 2020-те омогућио апсолутну власт. Сада му је опет бојкотом референдума директно помогао да покраде референдум и против воље грађана мења Устав, а све то по налогу запада. У међувремену се залагао за још строже мере. Ставља му се на терет да је украо силне милионе за шта никада није позван ни на саслушање. Његова прва пратиља Мариника је променила 5-6 странака и само је Маја Гојковић променила више странака од ње. Мариника је такође повезана са криминалом, о чему је писао један панчевачки портал. Изнела је низ оптужби на рачун чланова СНС-а, а једна од најзвучнијих оптужби је она на Палмин рачун. Никада ниједну није доказала, а сви оптужени су и даље на слободи. Тражила је резолуцију по којој би Срби, једини на свету, постали геноцидан народ.

Сви заједно, и овај лево и овај десно и његова Мариника се залажу за исте циљеве: за беспоговорно слушање Брисела, за сарадњу са западом и по сваку цену (и по цену признања Косова) улазак у ЕУ, за довођење страних инвеститора (који износе паре из земље) уз буквално сакаћење домаће привреде и угњетавање малих домаћих привредника како би странцима обезбедили тржиште, радну снагу и олакшали посао, за обавезну вакцинацију целокупног становништва… Овај лево је увео санкције братској Белорусији, а овај десно је то прећутно подржао. Међусобно се оптужују и нападају, а да годинама ниједан од њих није одговарао ни за шта. За све њих ЕУ нема алтернативу, а Србија има алтернативу и правиће компромисе и уступке који јој уопште не одговарају, како би запад био задовољан.

Сада, пошто је овај десно толико компромитован, као и његова пратиља, они предлажу кандидата који се годинама залаже да Србија уђе у НАТО, Здравка Поноша. Било за кога од њих да гласате биће потпуно исто. Немојте мени веровати, проверите све што сам написао.

Зато ћу ја свој глас дати листи Суверениста, за које само Србија нема алтернативу и чији програми су у интересу Србије, а не ЕУ и запада.

Марко Милић
председник ОО Покрет Живим за Србију – Краљево