ЗАШТО БОРБА, А НЕ БОЈКОТ: ПОСЛУШАЈТЕ КАКО ЈЕ ДР ЈОВАНА СТОЈКОВИЋ ПРЕ ДВЕ ГОДИНЕ ГОВОРИЛА О ИЗБОРИМА, И ЗАШТО И ДАНАС МИСЛИ ИСТО.

You are currently viewing ЗАШТО БОРБА, А НЕ БОЈКОТ: ПОСЛУШАЈТЕ КАКО ЈЕ ДР ЈОВАНА СТОЈКОВИЋ  ПРЕ ДВЕ ГОДИНЕ ГОВОРИЛА О ИЗБОРИМА, И ЗАШТО И ДАНАС МИСЛИ ИСТО.

Др Јована Стојковић, председник Покрета Живим за Србију, пре две године говорила је о предстојећем изласку на парламентарне изборе, који су се одиграли у јуну 2020.
Иако ЖЗС тада, пре свега због потпуне медијске блокаде и бојкота на који је нажалост насео велики број присталица није успео да уђе у скупштину, ово искуство је било драгоцено, а аргументи које је изнела и даље стоје. Др Јована је објаснила, зашто протести, дописи, тужбе и петиције нису довољни за остваривање политичких циљева али и људских права, и зашто је бојкот неделотворан.

Др Стојковић подсетила је те 2020. да је бојкот подметачина дела опозиције коју предводи Драган Ђилас, а данас видимо да је дотични спреман за изборе, иако је претходно бојкотовао референдум о променама Устава, помогавши тако режиму.

Није ни чудо, јер режим и прозападна опозиција имају исте налогодавце, који нису у Србији.
Др Јована је тада навела да бојкот неће омести власт да спроводи страну агенду и да усваја лоше законе, у шта смо се и уверили, а врхунац је расписивање референдума без цензуса, што је управо резултат бојкота избора те 2020. године.

Сада, међутим, пред изборе 3. априла, прозападни бирачи ће гласати, док, нажалост, део присталица суверенистичке опције опет наседа на причу о бојкоту.
Она је тада навела и које све телевизије односно аутори и водитељи емисија никада нису хтели да јој дозволе да говори,
иако је значајан број људи који подржавају ставове за које се залаже.

Што се тиче бојкота тих ставова, исто поступају и режимски и тзв. опозициони медији, те је скупштинска говорница скоро једина шанса да шира јавност за њих сазна.

Др Стојковић је тада истакла оно што је и данас актуелно, а то је да се режим и прозападна опозиција не разликују ни у једној кључној тачки, од односа према КиМ преко уласка у НАТО до односа према обавезној вакцинацији, те да нема разлога да се ЖЗС сврстава уз било коју од те две стране, које су само наизглед супротне.

Ко иоле прати рад ЖЗС и др Јоване, може да се увери да су сви ови ставови, као и многи други, исти и данас, као и пре две или четири године, с тим што је сада Покрет много искуснији и богатији за доста нових чланова и политички зрелији, што је резултирало учешћем у предизборној коалицији Суверенисти, која ће изаћи на изборе најављене за 3. април. Време је потврдило да су ЖЗС и др Јована Стојковић били у праву за све што су говорили, пре свега у погледу медицинског фашизма, на који су упозоравали много пре пландемије, али и за бројне НВО агенде из кухиње
глобалиста, које су недавно ,,крунисане” отварањем центра Светског економског форума за 4. индустријску револуцију у Србији.
Да не бисмо постали робови у сопственој земљи, која по замисли глобалиста неће бити ни држава већ само огранак једне чудовишне мегакорпорације која ће контролисати сваки аспект наших живота, изађимо на изборе 3. априла и гласајмо за Суверенисте.

Борба, а не бојкот.

Ево и линка из лајва који је др Јована одржала пре две године. https://youtu.be/4VJmvr5ZMOM

Објављено 14.2.2022.