Нова тура короне

You are currently viewing Нова тура короне

Министарка за европске интеграције, Јадранка Јоксимовић, данас ће потписати Споразум о поверавању којим ЕУ бесповратно додељује Србији скоро 12 милиона евра за “финансирање активности у борби против пандемије корона вируса”.

Од двогодишњег терора се накратко одустало због предизборних активности, али и зато што је претходни “пројекат” који се јавно може видети на сајту Министарства здравља, истиче у мају 2022.

Сви који су се радовали, учинили су то прерано, јер је власт добила нових 12 милиона разлога за наметање корона агенде, што се и поклапа са “предвиђањима” њених главних манекена, попут епидемиолога Тиодоравића који је недавно на медијима најавио “вакцинацију за све” од јесени.

У институцијама нећемо имати своје представнике , а агресивни ковид промотери ојачани су коалицијама и странкама које су се јасно изјасниле за обавезну вакцинацију, а седеће у Скупштини Србије.

Искрено жалимо што је овај фингирани предах пред изборе био довољан да људи забораве двогодишњу репресију и кршење људских права и што свој глас нису дали јединој опцији која се две године отворено и непрекидно борила против исте.

Инфо служба Покрета Живим за Србију

Објављено 13.4.2022