Подршка др Јовани

You are currently viewing Подршка др Јовани

ДР ЈОВАНА СТОЈКОВИЋ – Хероина данашњег времена, ововремена Милунка Савић!!! Жена, мајка, борац…она срБска ,,борбена јединица” илити ЈЕДИНА на истуреној првој линији фронта, која, као и срБска пешадија 1917-18 иде напред ИАКО ЈЕ НЕ ШТИТИ НИКО НИТИ СА БОКА НИТИ С ЛЕЂА!

Ова ,,Љиљана Жикић Карађорђевић” данас је на истакнутој коти ,,Кошара”, ,,Горожупа”…гранатира је немачки ,,Блиц”, снајпером је тражи Радовановић, пензионер коме је ментална, а посебно морална страна ,,једном ногом у гробу”, слободни стрелци западног зла траже је по друштвеним мрежама, на улици, протесту, ,,случајним” упадима у директна укључења…
А НИГДЕ неке, једне барем савремене и јавне, срБске ,,моторизоване бригаде” која би је заштитила…НЕМА!

Нема јој помоћи ни од државе, нити опозиције, нити од хуманитарних и других бораца за право речи, говора, слободе и истине. Не стаје у њену одбрану нико.

Нити НВО, ни УНС, нити НУНС, нити Академија наука и уметности Србије – АНУС, нити ,,ПОРОДИЧНЕ СТРАНКЕ И ПОКРЕТИ” који имају свој ,,породични дан”, па им изгледа у преосталих 364 дана деца и породице нису интересантни… и што је најгоре, нема помоћи и праве подршке ни од НАС, НАС РОДИТЕЉА КОЈИ СРАМНО ПРЕПУШТАМО ЈОВАНИ ДА СЕ И ЗА ЗДРАВЉЕ И ЖИВОТ ДЕЦЕ НАШЕ БОРИ!

Немо, срамно и бојажљиво ћутимо док је она под баражном ватром ФАРМАЦЕУТСКЕ МАФИЈЕ, свих демонских сила, организација, медија, неморалних доктора и ,,стручњака”, свих антисрБских, антиљудских, Богу супротстављених демонских легија…али се ипак и даље упорно бори за заштиту, сигурност и здравље срБске деце, деце која су у читавом овом одрођеном свету постала најисплативија и непресушна роба, ,,сировина”, за експерименте, препродају болесним истополним браковима, за разне сатанистичке ритуале и трговину…али и за њихову депопулацију на самом старту, у најранијем детињству.

Тачније, има она подршку. Подршку мужа и деце своје због којих све ово примарно и ради. Али и за децу нашу, децу недостојних родитеља.

НА ЧАСТ И ПОНОС ЊЕН, а на бруку нашу. А НАЈБИТНИЈА подршка је она без које ништа могла не би и без које ништа не бива…има БОГА уз себе који опет и опет показује и доказује да Он није са онима који су у сили и бројности, већ са онима који су у праву!