Космичка правда – правда за децу

You are currently viewing Космичка правда – правда за децу

Да ли треба да останемо слепи код очију и да из неких тривијалних разлога одржавамо све што се данас дешава? Ћутња значи пристанак и подржавање. Да ли треба ћутати да се комшија, колега са посла или родбина не би наљутили на нас?

Можда ћемо много изгубити ако кажемо шта мислимо, али ћемо много тога и добити. Добићемо да припадамо тамо где нам је место, а нама ће бити лакше, осећаћемо се мирније, спокојније и лепше ћемо живети. Можда се то неће одмах видети и десити, али то је засигурно тако на дуже стазе.

Привилегија овог тренутка јесте у томе што се сличан са сличним лако може повезати, разумети и делати. Хајде да искористимо ту привилегију. Борите се за космичку правду јер није још много времена остало.

Овај текст пишем под утиском чињенице/појаве да се деца одводе из својих породица и да се пребацују тамо где одговара неком ко држи закон и новац.

Ко је створио законе и новац? Човек. Зашто? Да би они нешто олакшали и нешто донели… Међутим, догађа се супротно. Све што је створено – почиње да ради против човека и да га уништава.

Не могу се деца измештати из биолошких породица јер деца нису роба на продају, иако је све на продају. Вратите децу тамо где су им мајка и отац и немојте зарађивати новац на нечијем болу, тузи и патњи. Деца припадају родитељима. Боље је да је дете физички гладно, а љубави и топлине сито.

Нема више времена за немање става у односу на нешто – једноставно нема времена!

Освестите се, пробудите се – сви који радите на местима где се нешто слично ради. Шта вам доноси новац који узимате? Дозовите се и пребаците фокус са праве линије која доноси пусти новац на виши ниво – за добробит свих. То је могуће.

Са друге стране, желим да оснажим све људе који се у себи колебају да изнесу своју интимну причу. Молим вас, скупите снаге да обелоданите своје приче јер када се све приче заједно буду сложиле у јединствени мозаик, тешко да их нешто/неко може пољуљати или демантовати.

Овај текст пишем из тачке патње која се наноси деци, из тачке људи који су зарад новца ушли у неприхватљиве компромисе и прешли границе које одвајају зло од доброг.

Идемо, подизање колективне свести и делање за више добро. Сви. Могуће је!

Др Марија Николети,
лекар и психотерапеут