Безумље, безобразлук и зло!

You are currently viewing Безумље, безобразлук и зло!

Прошло је нешто више од 18 месеци од како траје ово опште лудило у целом свету око ове „пландемије” звано вирус корона коју је закувала екипа психопата која је умислила да се читава Земља врти око осе коју су они поставили. БУДАЛЕ!

Прво су кренули са сејањем страха кроз медије, лудилом званим маске које не штите ни од чега а деци су кобне по здравље, неки су пострадали, али пошто су забрањене обдукције и хемијске анализе крви не може се знати од чега су људи умирали. Вирус није изолован, али су водеће фармацеутске куће „збрчкале“ неке вакцине против неизолованог вируса преко којих се врше уцењивања свих слојева друштва за све, од радних места до здравствене заштите, људи су уцењени да приме вакцину, али на своју одговорност, при том те вакцине и не могу да вас заштите од вируса.

САД БИ ДА ТИМ ЗБРЧКАНИМ ВАКЦИНАМА ВАКЦИНИШУ И НАШУ ДЕЦУ!!!
БЕЗУМЉЕ, БЕЗОБРАЗЛУК И ЗЛО!!!

Кренули су на следећи корак, раздвајање становништва на вакцинисане и невакцинисане, тако да ће невакцинисани бити дискриминисани а вакцинисани ће имати привилегију да буду робови.

У нашој држави главни протагонисти ВАКЦИНАЦИЈЕ ДЕЦЕ и у опште вакцинације су Кон, Кисић, Стевановић, Радовановић, Ђерлек, Шеклер, Шешељ, Чанак, Ђилас, Тепић, Јеремић и остали следбеници глобализма и Европске уније, припадници Ротари клуба, разних испостава масонских ложа и тајних друштава која су од сопственог стварања па до данас утемељена на борби и непризнавању Бога и против Божијег. Мисле да Бог и Божије није потребан и није потребно, па би да нас на свој начин и кроз своје деловање сведу у њихову милост и немилост.

Драги моји, не може се служити и Богу и Мамону, од Бога нам је у аманет остављена СЛОБОДА ИЗБОРА, зато ја и припадам онима који се за слободу константно боре.

ЖИВИМ ЗА СРБИЈУ!
СЛАВА БОГУ!

Дејан Аџић,
Покрет ЖЗС Бајина Башта