Притисци се интензивирају

You are currently viewing Притисци се интензивирају

Драги људи, поштовани родитељи, ситуација у школама поприма нове димензије.

Притисци постају отворенији, директнији. Потписници корона пројекта бивају све одлучнији у својој намери да застраше родитеље, децу.

Изузетно им је важно да деца буду тестирана, јер ће у једном моменту и тестирање бити недовољно а једино решење пелцовање.

Све остале респираторне инфекције су давно нестале, нема их. Сви имају корону, све је корона и сви ће се тестирати непоузданим тестивима на корону. Све остало ће се окарактерисати као неодговорно понашање и строго санкционисати. Мучно је бити у школи.
Мени постаје неподношљиво, слушајући приче колага да што пре треба увести ковид пропуснице.

Челници прете комуналном полицијом уколико родитељи уђу без маске у школу, а деци дисциплинским поступком, уколико не носе крпу за коју имамо научне студије да не користи, него штети. Притом је истим том родитељима забрањен ненајављен долазак у школу.

Мени је жао што морам да кажем да многи једва чекају ковид сертификате, притом су у својим наступима изузетно агресивни према свима нама који НЕЋЕМО пристати на то. Не пишем ово да бих стварала раздор, већ указујем на чињенице јер сматрам да је од изузетне важности да пружимо отпор и срећним робовима, с обзиром да они највише кумују свему овоме својим пристајањем. Небитни су више њихови разлози, зато што ће баш они све урадити да и нас повуку у рупу без дна.

То им НЕ СМЕМО дозволити. Са њиховим притисцима мора се интензивирати и наш отпор. То дугујемо СЕБИ и СВОЈОЈ ДЕЦИ.

Тамара Брадић, потпредседник Покрета Живим за Србију