Сарадња Вучића и Ђиласа на штету Србије

You are currently viewing Сарадња Вучића и Ђиласа на штету Србије

Након понављања гласања за одборнике у Скупштини Београда на четири изборна места, СНС је добио још један мандат. Веровали или не, градски избори још нису званично завршени јер се гласање понавља на још једном бирачком месту 21. априла.
Упркос томе, Вучић је одговорио са судбоносним “да” на захтев Драгана Ђиласа да се градски избори понове за шест месеци.

Здраворазумско питање би било, зашто СНС не формира градску власт када са СПС-ом има већину, већ жели нове изборе? Одговор лежи у већ континуираној сарадњи Вучића и Ђиласа за време потписивања Бриселског споразума , бојкота избора 2020. који је омогућио двотрећинску већину за промену Устава, као и игнорисање референдума.

И сада се стиче утисак сарадње којом се прозападној опозицији “намешта” победа на београдским изборима, док би она заузврат на републици подржала политику СНС-а против Русије.

О томе на који начин дојучерашњи “лопов” и издајник” изигравају институције и све демократске процедуре и постају “господа”, у колонији каквом су направили Србију, не вреди трошити тастатуру.

Инфо служба Покрета Живим за Србију

Објављено 20.4.2022.