Београд –први домаћин европске „параде поноса“ на Балкану

You are currently viewing Београд –први домаћин европске „параде поноса“ на Балкану

Од смртоносног вируса, преко туширања хладном водом и резерви грашка и сардина, дођосмо до кључног питања у ова кризна времена – признавање истополних заједница.

Шеф канцеларије Савета Европе у Србији, истог оног за које ће лажна држава Косова ускоро аплицирати., навео је да би „ово могла да буде година у којој ће Србија бити 30. европска држава која ће омогућити признање истополним паровима. Поносно је истакао да је Србија овогодишњи домаћин Јуропрајда, европске „ параде поноса“ која ће се одржати у Београду.

„Аргументе“ који би требало да подрже ову наредбу, налази у одлуци корумпиране и политизоване СЗО која је две године вршила терор над читавим становништвом, да „уклони хомосексуалност из Међународне класификације болести“, као и одлуци Европског суда за људска права из 2015.., када су три геј пара из Италије, који нису могли да се „венчају“, добила државу јер је процењено да је повређен члан 8 (право на постовање приватног и породичног живота).

За то време, родитељима у Србији стижу пријаве из домова здравља и центара за социјални рад, уколико нису вакцинисали децу свим вакцинама и тиме најстрашније задире и у породичан живот и приватност, али и спокојство, финанције и ментално здравље породице.

Нама је агенда јасна. Признавање геј заједница, неминовно ће водити у будућности усвајању туђе деце, а сви напори НВО које директно утичу на писање закона која се тичу права детета, ићи ће у правцу олакшаног одузимања деце „неподобним“ родитељима.

Став „државе“ Србије о томе огледа се у решењу МУП-а о забрани родитељског скупа 2018. године, док су све геј параде, па и ова европска , одржаване под заштитом полиције у пуној ратној опреми.

Инфо служба Покрета Живим за Србију

Објављено 12.5.2022.