Борба за голи опстанак

You are currently viewing Борба за голи опстанак

Француска Национална скупштина јуче је одобрила закон о увођењу специјалних антиковид пропусница за ресторане и за путовања унутар Француске и о ОБАВЕЗНОЈ вакцинацији за раднике запослене у сектору здравства. Новим законом сви здравствени радници се обавезују да се до 15.септембра вакцинишу или ће се суочити са СУСПЕНЗИЈОМ, пише Политика.

Очигледно да Макрон не хаје много за отпор народа који је на улици.

За одлазак у ресторане, за путовања возом, авионом или за присуство јавним догађајима, од 30.септембра сви грађани од 12. година и старији МОРАЋЕ да поседују тзв медицинску пропусницу, преноси Танјуг АП.

Имуноло др Веселин Бојат се пита да ли антиваксери преузимају одговорност за све умрле и оне који ће се тек разболети и каже да није тако нереално да се донесе одлука о обавезној вакцинацији здравствених радника у Србији. Његов колега др Попадић говори о трећој РНК вакцини. Обојица се слажу да Ковид сертификати не дискриминишу.

Евидентно је да здрави људи, а има нас, Богу хвала, више неће имати права а ни дозволу да буду здрави. 50 процената народа у Србији је невакцинисано и они су сада, по званичном наративу, највећа опасност.

Реално, јесу опасни, зато што су довољно присебни да одоле и живе упркос агресивном званичном наративу. Опасни су јер су довољно мудри да разликују истину од лажи.

Ово прераста у борбу за голи опстанак.

Тамара Брадић, потпредседник  Покрета  Живим за Србију